Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Obrázek uživatele TSV

Zonky - výhodné půjčky

Obecně půjčky nedoporučujeme, ale toto by někoho kdo ji nutně potřebuje mohlo zajímat. Odkaz KUP TEĎ vás dovede na jejich stránky.

Zonky je on-line platforma zprostředkovávají půjčky mezi lidmi. Zonky není banka. Na Zonkym si mezi sebou půjčují opravdoví lidé. Lidé, kteří si chtějí půjčit, napíšou investorům svůj příběh. Pokud je zaujme, investují do něj své peníze. Zonky hlídá právní náležitosti, zajišťuje půjčku technicky, podporuje investora i toho, kdo si půjčil. Ve všech fázích půjčky.
 
Zonky je on-line platforma zprostředkovávající půjčky mezi lidmi. Už nemusíte chodit do banky, když potřebujete půjčit peníze. Na Zonkym vám je půjčí lidé, které třeba potkáváte na ulici. Za úrok, který je fér. Jednoduše. Bezpečně. On-line.
 
Nechoďte do banky, když si chcete půjčit peníze. Na Zonky si je můžete půjčit on-line, od lidí, jako jste vy. Dostanete výhodný úrok, lidský přístup a podporu po celou dobu půjčky. Zonky je fér pro všechny.

Datum: 

29.04.2016 - 31.07.2016

Kategorie: 

Částka: 

0,00 Kč