Popular categories

Zábal s hroznovým vínem

Máte rádi hroznové víno? Rádi byste si jej užili netradičním způsobem? Nabízíme Vám zábal s hroznovým vínem. Jadérka hroznů jsou pravým zdrojem síly a vitality. Rituálu předchází jemná masáž peelingem z hroznů - vysušená jadérka jemně odstraní odumřelé buňky z pokožky a prokrví ji. Speciálním masážním olejem VIN03 obohaceným o éterické oleje, procítíte jemnou masáž pokožky, která působí i jako balzám na Vaši duši. Čistě přírodní produkty velmi účinně pěstí, vypínají a zpevňují pokožku.


Průběh

  • Nejdříve Vás čeká jemná masáž peelingem z jadérek hroznů. Antioxidanty obsažené v hroznovém víně velmi účinně pohlcují škodlivé volné radikály. Výrazným způsobem proto působí proti předčasnému stárnutí kůže. Peelingová pasta z hroznů – vysušená jadérka a slupky tmavých hroznů v kombinaci s lotosovým květem perfektně a jemně odstraní odumřelé buňky z pokožky. Masážní olej VIN03 – obohacený o éterické oleje z citrónu s výbornými antioxidačními účinky působí i jako balzám na Vaši duši. Lehce, ale pečlivě provedená masáž těla posílí a prokrví unavenou pokožku. Tělová maska z hroznového vína BORDEAUX – obsahuje jemný prášek z jadérek červených hroznů a zeleného ovsa. Čistě přírodní produkt velmi účinně pěstí, vypíná a zpevňuje pokožku. Závěrečná péče – body lotion, lehká závěrečná masáž, osvěžující hydratující závěr celého ošetření.

Balíček obsahuje

  • Peeling celého těla, masáž olejem VIN03, tělová maska z hroznového vína, zahřívací procedura, závěrečná péče – body lotion

allegria

Datum: 

26.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 750,00 Kč