Popular categories

Výroba přírodního parfému na míru pro 2

Dopřejte si vrcholně smyslový zážitek degustace přírodních vůní spolu s kamarádkou nebo s partnerem. Objevte tajemství fascinujícího světa vůní a vyrobte si přírodní parfém na míru. Poznáte na vlastní nosy asi stovku rozmanitých vůní z celého světa. Dozvíte se, jak působí vůně na psychiku i na tělesné zdraví. Vyberete si vonné kompozice na míru podle svých přání a potřeb. Pod vedením zkušené aroma expertky si vytvoříte osobní olejový parfém v praktickém roll-on flakonku. Odnesete si 2 krásné a zdravé originální vůně a jeden masážní olej ovoněný kompozicí dle výběru.


Průběh

  • Na zážitek se dostavte bez aplikované vlastní vůně na těle, především je-li výrazná. Po příchodu na místo konání předáte svůj zážitkový poukaz. Čeká Vás vonná degustace, výlet do království prvotřídních přírodních vůní z celého světa. Seznámíte se s širokou paletou čistých rostlinných vonných esencí a blahodárnými účinky jednotlivých přírodních vůní na tělo i na psychiku. Dozvíte se zajímavosti o původu a výrobě vůní. Dle individuálních přání a potřeb si vyberete vonnou kompozici do parfému. Namícháte osobní olejový parfém, nejen krásný a originální ale zároveň zdraví prospěšný. Parfém si odnesete v originálním hand-made flakonku od českých sklářů.

Balíček obsahuje

  • 120 minut konzultace, výroba dvou přírodních olejových parfémů na míru, výrobky: 2x přírodní olejový parfém cca 10 ml v roll-on flakonu, 1x vonný tělový masážní olej na míru 20 ml.

allegria

Datum: 

22.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

4 099,00 Kč