Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Obrázek uživatele TSV
Sold

Vstupy, prohlídky, památky - sleva 40%

Jen do zítřka (27.2.) můžete využít slevový kód na populární stránce Expedia. Ten vám zlevní všechny aktivity (nejen na vaší dovolené) o výrazných 40%.

Akce se týká věcí jako vstupenky na atrakce,  tůry, jízdy lodí, vstupy, zážitkové večeře, autobusy Hop on, hop off a spoustu dalších.

Stačí kliknout na odkaz KUP TEĎ, zadat místo kam se chystáte, datum a vybrat ze široké škály věcí, které nabízejí. Poté použijete slevový kód 40OFFACTIVITIES  a cena se vám sníží o 40%.

Aktivity musíte využít do 31.8.2019.

Neplatí na vstupenky Walt Disney World, Disneyland Resort, Disneyland Paris, Universal Studios Hollywood, and Universal Studios Orlando.

Maximální úspora je cca 3000 korun. Pro použití tohoto kuponu si musíte udělat registraci na jejich stránkách. Jedna registrace může tento kód využít jen jednou..pořádejte kamarády se kterými budete cestovat, aby objednali další věci na sebe.

Datum: 

26.02.2019 - 27.02.2019

Kategorie: 

Částka: 

0,00 Kč