Popular categories

Voucher na Levandulový oběd pro dva

VOUCHER pro zážitkový oběd pro dva. BIO Levandulový zážitek připravíme přímo v  Levandulovém údolí v naší Duhové hale. Darovat můžete i voucher, který obdarovaný využije časově v termínu, který mu vyhovuje.  Oběd bude připraven pro pár kamarádek, matku s dcerou, partnery, nebo dědečka s vnučkou s vyprávěním příběhu BIO Levandule Chodouňské.
Aromaterapie uklidňující byliny BIO Levandule lékařské, brdských lesů a vůně léta Vás ozdraví. V chladných měsících oběd připravujeme s aromaterapií uvnitř haly. V krásně dekorovaném koutě a v teplíčku.

  • Náš oběd dle tradic a zvyků z českého kalendáře polechtá Vaše chuťové buňky, vůní potěší váš čich a protože servírujeme naše speciality z českého kalendáře kreativně, polahodí i vašemu oku.  
  • Vína českých vinařů, BIO Levandulová limonáda, BIO Levandulová harmonizovaná voda nebo BIO Ledový Vitafruit čaj s Levandulí Chodouňskou osvěží horkost Vašeho těla.
  • Stolek či piknikovou deku aranžujeme tak, abyste si odvezli i hezké fotografie, nejen energii a zdraví.
  • Obsluhovat Vás budeme s hudbou či bez hudby, jak si budete přát. Po celou dobu máte neomezenou volbu nealko nápojů s řady BIO Levandulových SUPER nápojů a vody.
  • Voucher je skvělým dárkem pro muže i ženu, dvě kamarádky, babičku a dědečka nebo mladý pár.  
  • Na Vaše přání můžeme při rezervaci zajistit dopravu do Levandulového údolí a domů.

Levandulové údolí
Vápenka 331
267 51 Zdice - Chodouň

Datum: 

15.02.2024 - 30.06.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 099,00 Kč