Popular categories

Venkovní úniková hra v Lednici: Kolo Jiřího Birka

Je 17. století a Lednice vzkvétá pod vládou Lichtenštejnů. Staňte se součástí legendy o koláři Jiřím Birkovi, která žije dodnes. A o co že tu běží? Slavný lednický rodák a mistr kolář se rozhodl vyhrát sázku. A jediný, kdo mu může pomoct, jste právě vy. V kalendáři je právě rok 1636 a Jiří Birk se rozhodl po náročném pracovní dni svlažit hrdlo v místní hospodě. Slovo dalo slovo a nad džbánem kvalitního moku se vsadil o nemožné. A to konkrétně o to, že stihne pokácet strom, vyrobit z něj loukoťové kolo, a ten den ho dokoulet do Brna ještě před zavřením městských bran. Vyhraje šikovný kolář sázku, nebo bude všem pro smích? To záleží i na vás!
Tahle venkovní úniková hra v Lednicko-valtickém areálu je skvělý dárek pro malé i velké nadšence do řešení zapeklitých úkolů.


Obecný program zážitku

  • Pomozte Jiřímu Birkovi, rodákovi z Lednice, dokázat nemožné. Ke hraní si jen potřebujete stáhnout aplikaci (cca 20 MB) a vzít si na pomoc dostatečně nabitý mobil s daty. A samozřejmě se obléknout tak, aby vám bylo příjemně. Zahrát si můžete kdykoli přes den, jen myslete na to, že zámecký park zavírá ve 21:00 h a pokud chcete mít dostatek času, je potřeba začít hrát už v 18: 00. Konec hry je přibližně 20 minut chůze od zámku, tak s tím počítejte.
  • Venkovní únikovka v Lednicko-Valtickém areálu propojuje skutečný svět s virtuální realitou a je vhodná pro 2 až 6 osob včetně dětí od 10 let. Během hraní nachodíte přibližně 2,5 km a celé luštění pak trvá okolo 2,5 hodin. Terén je velmi nenáročný a v pohodě jde zvládnout i s kočárkem. Hraje se na čas, ale nebojte, kdybyste byli v koncích, vždy je možnost nápovědy. Jestli budete hrát na jednom zařízení, nebo v režimu multiplayer, je jen na vás.

adrop

Datum: 

26.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 199,00 Kč