Popular categories

Sold

Venkovní úniková hra : Tajemný podezřelý (1. část)

Tahle procházka po staré Praze nebude obyčejná. Dostanete se totiž na stopu záhadného úmrtí. Přímo v centru staré Prahy se objevilo tělo bez dokladů. Nikde není vražedná zbraň a motiv je nejasný. A přesně to je práce pro speciální tým detektivů, který před nedávnem přesídlil do Prahy. V první části této únikovky potřebujete nasbírat dostatek důkazů a nalézt stopy, které vedou za podezřelým. Poradíte si s promakanými šiframi a zapeklitými úkoly této únikové hry v Praze? Jen tak se vám povede odemknout druhou část hry.


Obecný program zážitku

  • Po stopě záhadné vraždy se vydáte od Stavovského divadla. Dokážete nasbírat dostatek důkazů a otevřít druhou část hry? Ke hraní si jen potřebujete stáhnout aplikaci (cca 20 MB) a vzít si na pátrání dostatečně nabitý mobil s daty. A samozřejmě se obléknout tak, aby vám bylo příjemně za jakéhokoli počasí. Hrát můžete jak ve dne, tak i v noci, abyste hře dodali hutnější atmosféru.
  • Venkovní únikovka v Praze propojuje skutečný svět s virtuální realitou, je vhodná pro 1 až 6 osob. Během hraní nachodíte přibližně 1,5 km a celé luštění trvá okolo 2 hodin. Hraje se na čas, ale když to nezvládnete rychle, nic se neděje, hrát můžete vlastním tempem. Jestli budete hrát na jednom zařízení, nebo v režimu multiplayer, je jen na vás.

adrop

Datum: 

28.02.2023 - 31.12.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

649,00 Kč