Popular categories

Venkovní úniková hra s prvky nadpřirozena

Nadpřirozeno láká již stovky let spoustu dobrodruhů. Pátrají po stopách nevysvětlitelných záhad, které nejdou logickou cestou vysvětlit. Na tuto cestu se vydali také dva sourozenci, jimž se však hledání stalo osudným. Přežil jen jeden z nich a ten, nebo spíše ta, vás teď žádá o pomoc. Je dost vyděšená. Můžete se na to mrknout? Sejde se s vámi na parkovišti k Braunovu Betlému. Buďte opatrní! A pokud máte dost odvahy, zkuste vyrazit v noci! Méně lidí, méně svědků a hlavně, záhady se dějí hlavně v noci. Najděte odvahu a pomozte vyřešit záhadnou smrt! Třeba tím pomůžete předejít dalším nevinným obětem. Procházka Braunovým Betlémem, může dopadnout všelijak…


Průběh

  • Hra začíná na parkovišti Braunova Betlému.
  • Hra funguje na všech zařízení s Android a iOS.
  • Stačí stáhnout na Google Play a nebo App Store aplikaci Get Out Fun (cca 20MB),
  • zažádat si o aktivační kód u provozovatele hry, který vám jej po ověření vašeho poukazu zašle vložíte jej do aplikace a hrajete.
  • Pro spuštění na zařízení s operačním systémem iOS (Apple) je třeba si hru aktivovat na svém účtu //getoutfun.com/cz/login/ (vyplňte stejné přihlašovací údaje jako v aplikaci Get Out Fun).
  • Hru je možné hrát ve dne i v noci. V noci je hra o něco těžší. Hra není vhodná pro maminky s kočárky, malé děti, cyklisty. Hra je vhodná pro milovníky strašidelných příběhů, dlouhých procházek v přírodě, pejskaře, jezdce na koních.

Balíček obsahuje

  • Zážitkový poukaz na venkovní únikovou hru Lovci duchů – Zakletá Stezka. Hra pro 1-4 osob, Obtížnost: Střední, Doba trvání je přibližně 3 hodiny (dle vašich schopností), Délka trasy cca 4 km, Hra je v českém jazyce, Přístup ke hře skrz mobilní aplikaci (funkční na systémech Android a iOS). 20% sleva na další hru z nabídky provozovatele.

allegria

Datum: 

07.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 099,00 Kč