Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Obrázek uživatele TSV
Sold

Velký výprodej svíček Yankee Candle

V eshopu Notino (bývalý Parfums) nacházíme spoustu svíček Yankee Candle za skutečně super ceny.

Zde jsou příklady:

Yankee Candle Summer Peach (obrázky) - velká 623 gramů za 419 Kč i střední varianta (odkaz na cenový srovnávač). Na jednotlivé verze si překlikněte z cenového srovnávače.

Yankee Candle Pink Carnationvelká 623 gramů za 419 Kč (odkaz na cenový srovnávač). Na produkt si překlikněte z cenového srovnávače.

Yankee Candle Riviera Escapevelká 623 gramů za 422 Kč (odkaz na cenový srovnávač). Na produkt si překlikněte z cenového srovnávače.

Yankee Candle Sweet Applevelká 623 gramů za 422 Kč (odkaz na cenový srovnávač). Na produkt si překlikněte z cenového srovnávače.

Yankee Candle Sunset Breezevelká 623 gramů za 432 Kč (odkaz na cenový srovnávač). Na produkt si překlikněte z cenového srovnávače.

Yankee Candle Flowers in the Sun  - velká 623 gramů za 433 Kč (odkaz na cenový srovnávač). Na produkt si překlikněte z cenového srovnávače.

Yankee Candle Verbenavelká 623 gramů za 429 Kč (odkaz na cenový srovnávač). Na produkt si překlikněte z cenového srovnávače.

Yankee Candle Orange Splash -  velká 623 gramů za 436 Kč (odkaz na cenový srovnávač). Na produkt si překlikněte z cenového srovnávače.

Yankee Candle Clean Cotton - velká i střední 340 gramů za 350 Kč - (odkaz na cenový srovnávač). Na produkt si překlikněte z cenového srovnávače.

V nabídce je jich ale mnohem více - odkaz KUP TEĎ vás dovede na jejich stránky a podstránky Yankee Candle - pohledejte si tu vaši oblíbenou vůni. Myslíme, že ve výprodeji bude..

Datum: 

24.01.2017 - 31.01.2017

Kategorie: 

Částka: 

0,00 Kč