Tapasový talíř, masová pánev s přílohou a omáčkami a flambovaný banán s karamelem na závěr. Hostina pro dva jedlíky v nekuřácké restauraci.
Co vám tu neservírují
2× tapas:
- Tapas talíř s šunkou jamón Serrano (vzduchem sušená šunka, která zraje 18 měsíců) s hoblinami španělského kozího sýru „El Vallé – tierno“ a „Canapés“ – kanapkami s bylinkovým máslem, švestkami ve slanině, olivami, rozmarýnem a zeleninovým salátkem
1× hlavní chod s přílohou dva:
- 300 g Masová pánev z kachních prsíček, vepřové panenky a kuřecích prsíček podávaných na restovaných bramborech s čerstvým rozmarýnem, vavřincem, paprikou, šalotkou a brusinkami s jablky
Omáčky:
- 1× Alioli salsa
- 1× badyánová omáčka se skořicí, hřebíčkem a červeným vínem
- 1× salsa s barbecue kořením
2× dezert:
- „Banán toffife“ – flambovaný banán s karamelem a mátou
Española – Restaurant&tapas Bar
Botanická 19
Brno