Vyprodáno
Na Valentýna se chce každý cítit výjimečně – udělejte si čas jen pro sebe a vyrazte 14.–17. února do restaurace Pivo Karlín a dopřejte si čtyřchodové valentýnské menu. Začnete přípitkem, čeká na vás uzený losos s kefírovou panna cottou jako předkrm a hlavní chod si vyberete ze dvou možností. Dáte si kachní prso s omáčkou z horké čokolády, nebo vyzkoušíte tygří krevety s chilli? A sladká tečka nebude chybět – pochutnáte si na čokoládovém dortu se zázvorovým karamelem.
Valentýnské menu pro 2 osoby
- 2× přípitek
- Cava Pata Negra, 0,1 dcl
- 2× předkrm
- Uzený losos, kefírová panna cotta, granátové jablko, šťovík, 80 g
- nebo
- Jamón iberico, fíkové želé, parmazánový chips, grissini , 80 g
- 2× polévka
- Telecí vývar s rajčaty a zeleninovými ravioly
- 2× hlavní chod
- Kachní prso, angreštová zavařenina, omáčka z hořké čokolády, batáty, 180 g
- nebo
- Tygří krevety, dýňový bisque, chilli, baby brambory (5 ks)
- 2× dezert
- Čokoládový dort, zázvorový karamel, mořská sůl