Tohle rande vám bude chutnat! Vyjděte si s partnerem do Culinary Clubu ČR, kde vás královsky pohostí šéfkuchař Petr Erin Kováč. Valentýnská večeře se skládá z 5 chodů – hlavní role se ujme telecí váleček s dýňovým pyré. Na krásný večer si připijete proseccem a k závěrečné sladké tečce se bude podávat káva.
- 2× přípitek, 1 dcl
- Prosecco rosé
- 2× amuse bouche
- Avokádová pěna s koriandrem a chilli, kreveta a sakura
- 2× studený předkrm, 70 g
- Losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu
- 2× polévka, 0,15 l
- Hráškový krém, smetanová espuma
- 2× hlavní chod, 75 g
- Telecí váleček, dýňové pyré, balsamiková redukce, lesní plody
- 2× dezert, 100 g
- Čokoládový řez, maliny, rybíz, borůvky
- 2× káva Brosio podle výběru z nápojového lístku