Popular categories

Sold

Uvařte si vlastní pivo

Jedinečná možnost pro milovníky piva nejen ochutnat prvotřídní litoměřické "Kousky", ale zároveň si svůj oblíbený mok pod dohledem zkušeného sládka uvařit. Na kurzu vaření piva se aktivně se zúčastníte výroby piva v litoměřickém pivovárku Koliba. Nejprve si vyberete jaký druh piva budete vařit, následně se zapojíte do všech fází výroby od šrotování, rmutování, scezování, přes chmelovar až po spilkování. V průběhu kurzu je zajištěno bohaté občerstvení a ochutnávka místních piv. Sládek vás zasvětí do tajů tohoto posvátného řemesla jako nikdo jiný a vy budete odcházet plni dojmů a nejspíš i něčeho jiného. ;)

  • Aktivně se zúčastníte výroby piva v litoměřickém pivovárku Koliba. Nejprve si po dohodě s dalšími účastníky a sládkem vyberete jaký druh piva budete vařit, následně se zapojíte do všech fází výroby od šrotování, rmutování, scezování, přes chmelovar až po spilkování. V průběhu kurzu je zajištěno bohaté občerstvení a ochutnávka místních piv. Kurz začíná ráno v 8:00 a končí cca ve 20:00 hod. Maximální počet účastníků v kurzu jsou 4 osoby.
  • V ceně kurzu je odběr 50 piv / 25 litrů (po zakvašení stočení várky do sudů a zajištění ležení).
  • Uvařené pivo zraje 7 týdnů. Poté si ho můžete odvézt buďto v sudu - kegu (proti vratné záloze 1000 Kč) nebo v pet lahvích (25 ks x 8 Kč). Na místě se můžete domluvit na vlastní etiketě a názvu pro vaše pivo.

zazitky.cz

Datum: 

06.09.2023 - 31.07.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

4 899,00 Kč