Popular categories

Úniková hra : Po stopách včelí královny

Týmová práce je pro včely naprostý základ. Jenže co když hlavní člen týmu, matka královna, onemocní a zmizí? V tuhle chvíli přichází záchrana v podobě vašeho týmu složeného z 2–5 hráčů, ze kterého se na 90 minut stanou včelaři a vydají se tuto záhadu vyřešit.
Úniková hra v Praze představuje ideální zážitkový dárek pro všechny, kdo milují záhady, luštění rébusů a také přírodu, o které se toho při včelařské únikové hře dozví spoustu.
Autentické vybavení vzniklo ve spolupráci s profesionály ze spolku Srdcevčele, díky čemuž si budete připadat jako zkušení včelaři. Během únikovky v Praze se navíc dozvíte spoustu zajímavostí ze světa včel, prohlédnete si tradiční úly v maringotce, apiterapeutikum, které slouží k léčení včelami i tradiční mongolské obydlí, jurtu. Med pro vás bude po tomhle zážitku víc než jen chutné sladidlo.

  • Včelařská úniková hra v Praze je skvělý zážitek pro rodinu i partu kamarádů, a to i pro úplné únikovkářské začátečníky. Nemusíte ani vědět nic o včelách, během hry se vše podstatné zábavnou formou dozvíte. A nebojte se ani poletujících včel. Abyste se mohli na záchranu jaksepatří soustředit, bydlí malé pracovnice o kus dál. Podívat se na ně můžete po skončení hry.
  • Místo konání: Praha
  • Počet osob: 2–5
  • Doba trvání: 90 minut
  • Věk: 8+

adrop

Datum: 

22.03.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 299,00 Kč