Popular categories

Ubytování v tree housu s vlastní saunou

Dopřejte mu možnost zpomalit a vychutnat si naprostý klid v korunách stromů se svými nejbližšími. Ubytování v tree housu Sněžník s vlastní saunou ho dostane. Čeká ho nezapomenutelná noc uprostřed lesa bez elektřiny, spěchu města a moderních technologií. Místo toho si sám ohřeje vodu ve sprše a bude mít k dispozici chlazenou vinotéku, vařič, norská litinová kamínka pro dotvoření té správné atmosféry a klid všude kolem. A aby toho nebylo málo v tree housu si užije také vlastní cedrovou saunu a veškeré vybavení, které je pro pořádné saunování potřeba.

Obecný program zážitku

  • Ubytování v tree housu je určeno až pro 4 osoby, je ale možné vzít si s sebou rodinu nebo kamarády, kteří si můžou postavit stan (karavan) na velké louce hned u tree housu. Zázemí domu na stromě můžou samozřejmě používat všichni.
  • Náš tree house má veškeré vybavení, které je potřeba pro dokonalý relaxační víkend. Kromě vlastní sauny, županů a ručníků, má také minibar plný kvalitních vín, šampaňského, piva a dalších alkoholických i nealkoholických nápojů, závěsnou houpací síť a ruční elektrické svítilny. Venku před domečkem je připraven gril a ohniště s posezením, na přání je možné zařídit také kvalitní suroviny od místního řezníka.
  • Ubytování v korunách stromů je možné po celý rok, v domečku na stromě jsou totiž norská litinová kamínka na dřevo, která umí i v zimě udělat příjemných 20 stupňů. A kdyby to náhodou nestačilo, teplé spacáky zařídí zbytek. Tak na co ještě čekáte, darujte mu možnost vyzkoušet si ubytování v korunách stromů a uvidíte, že bude nadšený!
  • Tip na ještě lepší zážitek: K tree housu je možné přijet parním vlakem, který jezdí každou sobotu v sezóně od června do září a staví na zastávce vzdálené jen asi 700 metrů od domečku.

adrop

 

Datum: 

15.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

4 990,00 Kč