V HIT restaurantu přece jídlo nemůže být jiné! Pro dva gurmány tu připraví parádní tříchodové menu: jako polévku si dáte houbový nebo mrkvový krém, v roli hlavního chodu se představí vepřová krkovice s restovanými bramborovými špalíčky nebo kuřecí prso s batátovými noky a chybět nebude ani dezert – těšte se na vanilkový fondant z bílé čokolády s višňovou omáčkou.
- 2× polévka podle výběru:
- Houbový krém se smetanou a krutony (0,3 l)
- nebo
- Mrkvový krém s koriandrem a citronovým mascarpone (0,3 l)
- 2× hlavní chod podle výběru:
- Vepřová krkovice (200 g) protýkaná česnekem a rozmarýnem, cibulové zelí se slaninou, restované bramborové špalíčky s petrželkou a kořenovou zeleninou, demi-glace s černým pivem
- nebo
- Kuřecí prsa (200 g) s batátovými noky s růžičkovou kapustou, houbami, marinovanými liškami a parmazánem
- 2× dezert:
- Vanilkový fondant z bílé čokolády s višňovou omáčkou
HIT restaurant
Hradecká 775/115, Hradec Králové, 500 11