Španělské jaro na talíři
Předkrmy:
- 2× Tapas talíř se šunkou jamón Serrano (18 měsíců zrání), chorizo klobáskou, španělským vyzrálým sýrem Gran Bavarese, salátkem a bagetkou
-
Hlavní chody:
- 1× 180 g Kuřecí prsíčka na grilu zapečená se španělským kozím sýrem (Albéniz – polovyzrálý – semicurado) s medem a salátkem
- 1× 200 g Grilovaná vepřová panenka se španělskou „Capa negra“ brandy a grilovanými žampiony na česneku
-
Přílohy:
- 2× Patatas bravas (španělské „divoké brambory“ s tomaty)
-
Dezerty:
- 2× Domácí limetkově citronový dort s čokoládovým korpusem
-
Kde uplatnit
Española – Restaurant & Tapas Bar
Botanická 19
BrnoPlatnost: 2 měsíce
Od 3. 3. do 3. 5. 2015