Vydejte se na exotickou exkurzi za chutěmi indické kuchyně. Představí vám ji nová restaurace Padagali, kde si ve dvou pochutnáte na tříchodovém menu. Jeho skladba je částečně ve vaší režii a na své si přijdou vyznavači jemnějších i ostřejších chutí, vegetariáni i milovníci masa.
Tříchodové indické menu pro 2 osoby
1× předkrm (150 g) podle výběru:
- Gobi Pakora: čerstvý květák naložený v kořeněném těstíčku z cizrnové mouky
- Chicken Pakora: kuřecí kousky osmažené v těstíčku z cizrnové mouky
- 2× chutney:
- Mátové chutney: jogurtovo-mátová omáčka
- Chilli chutney: pikantní omáčka z bylinek, zázvoru, rajčat a chilli
2× hlavní chod (200 g) podle výběru:
- Butter Chicken: jemná omáčka s lahodnou chutí a kuřecím masem pečeným v peci
- tandoori
- Chicken Lababdar: kuřecí kostky v pikantní omáčce se zázvorem, chilli a bylinkami
- Paneer Makhani: domácí indický sýr v omáčce z černé čočky, vařený s čerstvými rajčaty,
- kešu a listy pískavice
2× příloha podle výběru:
- Indický chléb Naan
- Basmati rýže
- 1× tradiční indický dezert z aktuální nabídky:
- Gulab Jamun: smažené kuličky ze sušeného mléka, přepuštěného másla ghí, cizrnové mouky a cukru
- Rasgulla: indický sýr paneer smažený v cukrovém sirupu s růžovou vodou
- Soan Papdi: tradiční indický dezert z cizrnové mouky, kardamomu, cukru a přepuštěného másla ghí