Popular categories

Tiskařský zážitek v Letterpress Cafe pro dva

Užijte si umělecký zážitek ve dvou s vůní dokonalé kávy v Letterpress Cafe. Vstupte k nám do světa voňavé kávy a tisku, co má hloubku. Vyzkoušejte si, jak se připravuje káva – výběr je zcela na vás: espresso, cappuccino, filtr v Chemexu, cokoliv, co máte nejraději. U šálku vlastnoručně připravené kávy se pak seznámíte s tím, jak funguje tisk letterpressem. Vytvoříte si vlastní design pohlednice, kterou následně budete tisknout na našem knihtiskařském stroji Korrex Stuttgart z roku 1966. Naše instruktorka vás provede všemi kroky, od nastavení tisku, přes míchání barvy, po samotný tisk a následný řez do formátu. Z workshopu budete odcházet s originální minisérií pohlednic, kterou pak můžete potěšit rodinu a přátele široko daleko.


Průběh

  • Tento workshop se skládá ze dvou návštěv naší kavárny. Při té první předložíte po příchodu svůj zážitkový poukaz a následně se seznámíte s naší kávou a sami si ji připravíte. Při jejím vychutnávání si pak vytvoříte vlastní design na pohlednici – s fixou v ruce budete kreslit či psát, co vás napadne (obvykle potřebný čas 1h). Budeme vám k dispozici, rádi poradíme a navedeme vás tak, abyste odcházeli spokojeni se svým výtvorem. Je na vás, kolik času u nás strávíte, jediným limitem je otevírací doba kavárny (po – pá 7:30 – 17:00, so – ne 9:00 – 17:00). O několik dní později se k nám dostavíte podruhé, my už budeme mít připravený tiskový štoček, a vrhneme se společně do tisku. Společně namícháme barvu, nastavíme tiskový štoček na knihtiskový stroj, a začneme tisknout. Po hodině a půl budete odcházet s originálními pohlednicemi vlastní výroby.

Balíček obsahuje

  • První část workshopu: zaškolení do přípravy kávy a jeden (kávový) nápoj dle výběru, instruktáž ohledně přípravy designu a materiál pro kresbu. Druhá část workshopu: veškeré materiály k tisku, konzumace jednoho kávového nápoje.

allegria

Datum: 

23.05.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 700,00 Kč