Popular categories

Sportovní střelba na střelnici pro děti

Zkouší vaše dítko rádo nové zážitky? Pokud máte doma dobrodruha, který se toho nebojí, nechte ho vyzkoušet střelbu z 10 zbraní s menším zpětným rázem. Sportovní střelba se hodí pro děti už od 10 let. Možná vám na první pohled přijde, že děti a zbraně nejsou zrovna dobrá kombinace, ale nebojte, tenhle zážitek v nich kriminálníka neprobudí, naopak. I  taková činnost jako střelba rozvíjí jejich schopnosti a také je naučí, že zbraně nejsou v žádném případě hračka.
Pokud tedy hledáte další koníček, který by mohl vaši ratolest nadchnout, je sportovní střelba pro děti dost možná to pravé. Na správnou manipulaci se zbraněmi bude samozřejmě dohlížet zkušený instruktor. O bezpečnost dětí se tak v žádném případě nemusíte bát.


Obecný program zážitku

  • Střelnice pro děti se nachází v řadě lokalit po celé ČR. Stačí si tedy při výběru varianty zvolit tu nejbližší. Pak už je na vás, jestli necháte svého juniora střílet samotného, nebo si pár výstřelů vyzkouší i jeden z rodičů.
  • V ceně střelby pro děti je pronájem střelnice, instruktor, ochrana sluchu a zraku. A samozřejmě pak také náboje a zapůjčení zbraní.
  • Z čeho se bude střílet? Na děti čeká celkem 105 nábojů a 10 zbraní. Konkrétně M4 ráže 22, malá odstřelovačka ráže 22, MP5 ráže 9 mm Luger, malý revolver, pistole Beretta ráže 22, pistole Glock ráže 9 mm, Škorpion, pistole HS 200 9 mm Luger, odstřelovačka 7,62×39 a SA 58. Pro variantu s rodičem je pro dospělý doprovod připravených 25 nábojů na střelbu z Glocka, SA 58 a brokovnice.

adrop

Datum: 

27.03.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 720,00 Kč