Když se řekne španělská kuchyně, rozzáří se oči jedlíků a často zazní i uznalé pomlasknutí. Středomořské speciality jsou totiž jedna báseň, temperamentní jako místní obyvatelstvo a stejně rozmanité jako zdejší krajina. I vás o tom přesvědčí v Restaurante Bar de Tapas el Cid.
Španělské letní menu
- Tapas
- 1× degustační variace španělských klobás, šunky, zelených fazolek na česneku a omáčka alioli (min. 300 g)
- 1× zapečená bylinková bageta
- 2× polévka
- gazpacho – studená španělská zeleninová polévka
- 2× hlavní chod podle výběru
- celá čerstvá pečená ryba (podle aktuální nabídky – nejčastěji pražma královská či mořský vlk, min. 300 g), čerstvé bylinky, grilovaná zelenina, pažitkové máslo
- nebo
- grilovaná vepřová panenka (min. 170 g), hráškové pyré, baby brambor, sezónní zelenina
- 2× dezert
- čokoládový fondant – jemný čokoládový dezert podávaný s omáčkou z vanilky