Popular categories

Spa bio manikúra/pedikúra pro dokonalého gentleman

Zažijte pánskou péči, jak má být. V luxusně zařízeném bio salonu si užijete profesionální péči, o jaké se Vám doposud ani nesnilo. Postaráme se o Vaše nehty kosmetickým ošetřením s produkty, které jsou zcela bez chemie a škodlivých látek. Veganská organická kosmetika SpaRitual dopřeje Vašim rukám i nohám Spa wellness manikúru a pedikúru včetně lázně s energetickými polodrahokamy, masáží rukou i nohou a antistresovou masáží. Maska a zábal vaše ruce zjemní a dodají jim dokonalý vzhled. Každý si zaslouží užít si pomalou krásu v našem rychlém světě. Šálek bylinkového detoxikačního bio čaje nebo kávy s domácí bio sušenkou Vám pomůže odstranit nahromaděné napětí po každodenním shonu. Zážitek plný přírody, hýčkání a relaxace.


Průběh:

  • již při rezervaci prosím nahlaste, jakou péči jste si vybrali, zda manikúru či pedikúru. Součástí Spa wellness manikúry je koupel rukou s energetickými polodrahokamy, ošetření kůžičky kolem nehtů speciálním změkčovacím krémem, úprava nehtů, úprava kůžičky, peeling, nanesení masky pro zvláčnění pokožky, masáž rukou, antistresová masáž a speciální hydratující sérum na ruce. Součástí Spa wellness pedikúry je koupel nohou s energetickými polodrahokamy, ošetření kůžičky kolem nehtů speciálním změkčovacím krémem, úprava nehtů, úprava kůžičky, peeling, odstranění zrohovatělých buněk pomocí nejmodernější pedikérské brusky, nanesení masky pro zvláčnění pokožky a masáž nohou.

Balíček obsahuje:

  • SpaRitual wellness manikúra nebo pedikúra dle výběru, maska, masáž, občerstvení (káva, čaj, voda a domácí bio sušenka).

allegria

Datum: 

15.03.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

990,00 Kč