Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Obrázek uživatele TESLA

Sleva 13% na Set-top box TESLA Duplex T2

S naším DVB-T2 Set-top boxem TESLA Duplex T2 můžete jeden program sledovat a jakýkoliv jiný nahrávat na USB a později přehrát. Už vám tak nic neuteče. Nyní se slevou 13%.     TESLA Duplex T2 je multimediální HD DVB-T2 rekordér nové generace s podporou H.265 (HEVC), který vám umožní přehrávat z USB flash disku nebo externího pevného disku (USB 2.0) většinu multimediálních souboru ve formátech MKV, DiVX, MPG, MP3, MOV nebo JPEG.  

Je připravený pro nové vysílání DVB-T2 s kodekem H.265 a podporuje také starší formát DVB-T. K novějšímu typu televize jej můžete připojit buď s pomocí kabelu HDMI nebo kabelem se SCART, pro starší typy televizorů. USB připojení podporuje přehrávání filmů, hudby nebo fotografií. Má plnou podporou českého teletextu a Elektronického programového průvodce (EPG). Podporuje funkci TimeShift, obsahuje přehledné české menu s možností naplánování nahrávání v době vaší nepřítomnosti.

Datum: 

24.04.2020 - 31.08.2020

Kategorie: 

Částka: 

1 289,00 Kč