Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Sleva 10Euro na první nákup MODERE

Chcete se cítit skvěle? Představujeme Vám revolučního a chytrého pomocníka pro řízení hmotnosti. 3 produkty, 3 měsíce a 3 malé režimové změny! Výsledky uvidíte i ucítíte...

Body Transformation systém je konečně v Čechách. Kolekce vědecky navržených produktů z extraktu kořene a listů pampelišky, které podporují zdravé trávení, normální metabolismus tuků a rychlost metabolismu v klidovém režimu. Modere - žij čistě.

Základní produkty, které tvoří Modere BTS pro transformaci těla jsou: 

Modere Activate - 3-denní očista určená k nastartování trávicího systému s kořenem zázvoru, který přispívá k normální funkci trávení. Obsahuje slupky semen psyllia, rebarboru čínskou, ostropestřec mariánský, pampelišku a aloe vera. Bez cukru, veganské a bez GMO. Modere Trim - 15ml lžíce denně (příchutě buď čokoláda, kokos, mango nebo vanilka) První na světě jako kombinace 2 technologií, která brání ukládání tuku, snížení tvorby tukových buněk, zlepšení svalového tonusu a obnovení mladistvé pokožky. Modere Ignite - 2 krát denně 2 tobolky s jídlem Ignite je vyroben ze směsi citrusových extraktů a guarany, plus l-karnitin a rostlinného kofeinu. Podporuje normální funkci metabolismu tuků v těle a další benefity. Doplněné například o další kolageny (Pure, Skin, Sport) nebo o Trebiotika, které podpoří Váš střevní mikrobiom.   Více o projektu: https://www.facebook.com/btsmodereczsk Skupina, kde najdete spoustu recenzí opravdových zákazníků: https://www.facebook.com/groups/210289004582813   Sledujte nás! Různé slevy na další produkty každý měsíc. Stránky si jednoduše přeložíte do CZ použitím rozšíření překladač ve vačem Chrome prohlížeči.   S programem SDÍLEJ LÁSKU získáte při nákupu produktů svůj promo kód na 10 Euro, který věnujete svým blízkým a vy z každého jeho použití získáte zpět 10 Euro na svůj další nákup.

 

Datum: 

28.01.2022 - 28.02.2022

Kategorie: 

Částka: 

260,00 Kč