Popular categories

Sold

Slavnostní indonéský Tumpeng pro 3–4 osoby

Vyzkoušejte exotické speciality, které pro vás uvaří indonéský master chef Faarudin Wau, jehož umění je prostě wau! V restauraci & kavárně Garuda vám připraví slavnostní Tumpeng, efektní degustační tác, uprostřed něhož se tyčí kokosová rýže, kolem které je vyskládaná jedna dobrota vedle druhé.
 
Slavnostní indonéský Tumpeng pro 3–4 osoby
  • Předkrm
  • Salmon Roll (jarní závitky s uzeným lososem, avokádem, mangem, koriandrem a salátem v husté kurkumovo-kokosové omáčce), 200 g
  • Degustační tác
  • Lalot Sapi (mleté hovězí rolky v lalotovém listu s citronovou trávou a lehce pikantní sladkokyselou omáčkou), 170 g
  • Ayam Taliwan (farmářské kuřecí maso v kokosové omáčce s limetkou), 200 g
  • Udang Sambal (velké tygří krevety v sambalu), 3 ks
  • Bebek Tamarind (farmářská kachna v husté sójovo-tamarindové omáčce), 200 g
  • Tahu (marinovaná zapečená tofu směs v banánovém listu s krémovou omáčkou z centrální Jávy), 130 g
  • Tempeh (marinovaný grilovaný tempeh s karamelizovanou sójovou omáčkou s medem, tamarindem a zázvorem), 150 g
  • Speciální kokosová rýže, 450 g
  • Salát acar (nakládaný salát), 100 g
  • Sambal merah (červený sambal), 60 g
  • Sambal hijau (zelený sambal), 60 g
  • Sambal mangga (mangový sambal), 90 g
  • Pikantní oříšky, 50 g
  • Kerupuk (krevetové lupínky), střední miska
  • Průměr tácu je cca 50 cm. 
Garuda Indonesian Restaurant & Coffee House
Milady Horákové 686/12, Praha - Holešovice, 170 00

Datum: 

25.03.2019 - 01.04.2019

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 199,00 Kč