Sold
Slavnostní indonéský Tumpeng pro 3–4 osoby
Vyzkoušejte exotické speciality, které pro vás uvaří indonéský master chef Faarudin Wau, jehož umění je prostě wau! V restauraci & kavárně Garuda vám připraví slavnostní Tumpeng, efektní degustační tác, uprostřed něhož se tyčí kokosová rýže, kolem které je vyskládaná jedna dobrota vedle druhé.
Slavnostní indonéský Tumpeng pro 3–4 osoby
- Předkrm
- Salmon Roll (jarní závitky s uzeným lososem, avokádem, mangem, koriandrem a salátem v husté kurkumovo-kokosové omáčce), 200 g
- Degustační tác
- Lalot Sapi (mleté hovězí rolky v lalotovém listu s citronovou trávou a lehce pikantní sladkokyselou omáčkou), 170 g
- Ayam Taliwan (farmářské kuřecí maso v kokosové omáčce s limetkou), 200 g
- Udang Sambal (velké tygří krevety v sambalu), 3 ks
- Bebek Tamarind (farmářská kachna v husté sójovo-tamarindové omáčce), 200 g
- Tahu (marinovaná zapečená tofu směs v banánovém listu s krémovou omáčkou z centrální Jávy), 130 g
- Tempeh (marinovaný grilovaný tempeh s karamelizovanou sójovou omáčkou s medem, tamarindem a zázvorem), 150 g
- Speciální kokosová rýže, 450 g
- Salát acar (nakládaný salát), 100 g
- Sambal merah (červený sambal), 60 g
- Sambal hijau (zelený sambal), 60 g
- Sambal mangga (mangový sambal), 90 g
- Pikantní oříšky, 50 g
- Kerupuk (krevetové lupínky), střední miska
- Průměr tácu je cca 50 cm.
Garuda Indonesian Restaurant & Coffee House
Milady Horákové 686/12, Praha - Holešovice, 170 00
Datum:
25.03.2019 - 01.04.2019
Kraj:
Kategorie:
Částka:
1 199,00 Kč