Slavnostní 8chodové degustační menu pro 2

899 Kč

Brno

KUP TEĎ

Kategorie: Jídlo a pití

Kraje: Jihomoravský kraj

Platí: 27. 3. 2020 - 3. 4. 2020

14

Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Slavnostním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v osmi chodech. Vaše chuťové buňky omámí francouzská polévka vichyssoise, losos gravlax s hruškou marinovanou v šafránu, kančí svíčková Wellington a mnoho dalších lahůdek.


8chodové degustační menu pro 2 osoby

  • Seznam chodů:
  • tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou (40 g)
  • losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (40 g)
  • vichyssoise – francouzská pórková polévka zdobená koprem (1 dcl)
  • carpaccio z telecí svíčkové, cherry rajčátka, rukola (40 g)
  • raviola plněná baby špenátem, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (1 ks)
  • sorbet (40 g)
  • wellington z kančí svíčkové, dýnové pyré (100 g)
  • čokoládová omáčka, ovocná zmrzlina, krokant (70 g)

Bonjour – Culinary Club ČR z.s.
Příkop 843/6, Brno - střed, 602 00