Čím vás restaurace Bonjour – Culinary Club ČR pohostí tentokrát? Slavnostním degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v osmi chodech. Vaše chuťové buňky omámí francouzská polévka vichyssoise, losos gravlax s hruškou marinovanou v šafránu, kančí svíčková Wellington a mnoho dalších lahůdek.
8chodové degustační menu pro 2 osoby
- Seznam chodů:
- tygří kreveta, tuňáková pěna s meruňkou (40 g)
- losos gravlax, hruška marinovaná v šafránu (40 g)
- vichyssoise – francouzská pórková polévka zdobená koprem (1 dcl)
- carpaccio z telecí svíčkové, cherry rajčátka, rukola (40 g)
- raviola plněná baby špenátem, omáčka z pečené zeleniny, parmazán (1 ks)
- sorbet (40 g)
- wellington z kančí svíčkové, dýnové pyré (100 g)
- čokoládová omáčka, ovocná zmrzlina, krokant (70 g)
Bonjour – Culinary Club ČR z.s.
Příkop 843/6, Brno - střed, 602 00