Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima - Jiří Štift ve výprodeji na BookTook.cz jen za 49 Kč. V e-shopech se standardně prodává za 318 Kč a vy tak nakoupíte se slevou 85%. Cenové srovnání zde
- Žák šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Jiří Štift vařil v InterContinentalu, na luxusním parníku Queen Elizabeth II., v Alcronu i v hotelu Mandarin Oriental. S rybami dokáže dělat kouzla. Inspiraci hledá v české kuchyni 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy gastronomie. Nabízí k domácímu vaření pokrmy připravené ze sezonních ingrediencí, jako je hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella...
Detail této nabídky na KUP TEĎ