Popular categories

Romantický let vrtulníkem pro 2

Hledáte výjimečný zážitek pro dva? Jak by se vám líbil vyhlídkový let vrtulníkem jen se svou drahou polovičkou po boku, sklenkou prosecca v ruce a neopakovatelnými výhledy do okolí?
Romantický let vrtulníkem je skvělý dárek k výročí i originální zážitek, který se může změnit v žádost o ruku, která předčí i ten nejlepší romantický film.
Létáme ve 13 městech po celé ČR. Proletět vrtulníkem se můžete v Liberci, v Karlových Varech, Ostravě, Pardubicích, Českých Budějovicích, Brně, Plzni, Turnově, Táboře, Aši, Chebu, Olomouci nebo v Opavě. Kam vás to táhne nejvíc?


Hlavní výhody zážitku

  • Soukromý let v pětimístném vrtulníku jen za doprovodu pilota.
  • Možnost podílet se na výběru letové trasy.
  • Romantika jako vystřižená z filmu.
  • Netradiční forma rande, oslavy výročí i třeba žádost o ruku.

Romantický let helikoptérou nabízíme v několika variantách od 10 do 30 minut. Sami si tak zvolíte, jak dlouhou kochačku v oblacích si společně užijete. Během celého zážitku s vámi bude pouze pilot a pětimístný vrtulník BELL 206B tak budete mít jen pro sebe.

  • Romantickou atmosféru podpoří sklenka s proseccem a výhledy na krajinu. Navíc se s pilotem před letem můžete domluvit, jestli máte nějaká oblíbená místa, která byste chtěli vidět z ptačí perspektivy. Ať už je to třeba místo vaší první schůzky, nebo oblíbené místo, kam se rádi společně vracíte.

adrop

Datum: 

25.03.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

8 599,00 Kč