Popular categories

Relaxace pro těhotné, Jemná orientální masáž

Možná právě čekáte miminko a docela určitě se zabýváte otázkou, jak v těchto krásných okamžicích pečovat o své tělo. Nastávající maminky chtějí být hýčkány. Pro jejich fyzické i duševní zdraví je důležité, aby jednou za čas ulevily svému namáhanému tělu. Speciálně pro vás, milé budoucí maminky, jsme připravili jedinečný zážitek. Vychutnejte si jako budoucí maminka relaxační zážitek, která blahodárně působí na namáhanou pokožku břicha a jako prevence proti striím. Zážitek, který uvítá každá těhotná žena.


Průběh

  • Tuto jemnou masáž jsme připravili speciálně pro nastávající maminky. Navozuje pocity klidu, harmonie a bezpečí. Blahodárné účinky masáže jsou přínosné nejen pro maminku, ale především pro zdravý vývoj dítěte. Masáž se provádí z části na zádech a z části na bocích za použití výhradně přírodních olejů s příznivými účinky na namáhanou pokožku maminky. Pomáhá zmírňovat bolesti hlavy, pocity nevolnosti, zlepšuje spánek a posiluje funkci svalů zejména v nejvíce zatěžované oblasti zad. Zlepšuje krevní oběh a tím ulevuje kloubům a lymfatickému systému, což vede k odstranění pocitu „těžkých nohou“ i dalších těhotenských potíží. Snižuje stres a napětí a prospívá toku kyslíku i živin k dítěti. Prenatální masáž je vhodná pro maminky od třetího měsíce těhotenství až do času porodu. Po dobu masáže ležíte na bocích a na zádech, pomocí polštářku masérka nalezne příjemnou polohu pro vás i vaše miminko. Olej je bez vůně, aby nevyvolával nežádoucí reakce u nastávajících maminek.

Balíček obsahuje

  • Speciální masáž pro těhotné 60 min., masáž horních končetin 15 min., masáž obličeje a hlavy 15 min., šálek jasmínového čaje

allegria

Datum: 

03.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 100,00 Kč