Vyprodáno
Kuchyni dejvické restaurace Kavala kraluje řecký šéfkuchař Ioannis Asarlidis a díky jeho umu i atmosféře podniku je velmi snadné přenést se pomyslně na prosluněnou Krétu či Rhodos.
Řecká obědová mísa pro jednoho
- Řecké speciality:
Polévka (250 ml)
Hovězí bifteček (65 g)
Krůtí bifteček (65 g)
Jehněčí kebab (65 g)
Tzatziki (50 g)
Hranolky (125 g)
Pita chléb (50 g)
Obloha (60 g)
- Biftečky a kebab jsou připravené ze 100% masa ochuceného originálním řeckým kořením (žádná mouka, vejce, strouhanka – jsou bezlepkové).
- Polévka je podle denní nabídky. Příklady polévek: tomatová s řeckým jogurtem, řecká cibulačka
- s tymiánem, hráškový krém, bramborovo-houbový krém, hovězí vývar se zeleninou, řecká čočková, cizrnová s rajčaty aj.
Restaurace Kavala
Charlese de Gaulla 629/5, Praha - Dejvice, 16000