Sdílet s dalšími žrouty talíř zelňačky je trochu potíž, zato raut ke společnému stolování přímo vybízí. Vydejte se na něj do vyhlášeného restaurantu Flora.
Oddejte se až se 7 kamarády báječnému hodokvasu v restauraci vyladěné do středověkého stylu. Naservírují před vás kuřecí steaky, vepřovou panenku i krkovičku, salátky i šťouchané brambůrky. Zkrátka vám tu bude blaze.
- 100 g parmské šunky se žlutým melounem
- 4× zapékaná bagetka se šunkou a bylinkovým máslem
- 200 g kuřecích steaků v bylinkové omáčce
- 200 g vepřové krkovice na grilu
- 200 g vepřové panenky na zeleném pepři
- 0,2 l pálivé omáčky na maso
- 3 druhy dresingu
- 400 g zeleninového salátu (rajčata, rukola, šalotka, paprika, okurka…)
- 50 g jemného balkánského sýra
- 300 g šťouchaných brambor s mladým pórkem
- 300 g steakových hranolků