Popular categories

Sold

Privátní trénink s boxerem Vladimírem Idranyiem

Chcete si dát trochu do těla? Zkuste soukromý trénink bojových sportů pod vedením profesionálního zápasníka. To je záááážitek, na který se nezapomíná. Trénink povede Vladimír Idranyi, jeden z nejvýznamnějších fighterů československé scény. Za sebou má víc než 400 amatérských a 111 profesionálních zápasů v ringu. Na kontě má 3 světové tituly, 2 evropské a 1 mezinárodní český titul. Trénování K-1, Muai Thai a kickboxu se věnuje víc než 10 let a během té doby vychoval řadu úspěšných reprezentantů.
Při tomhle zážitku budete v dobrých rukách, to nám věřte. Vlado trénink přizpůsobí vašim možnostem, takže si zasportují jak začátečníci, tak i zkušení sportovci, kteří si chtějí vypilovat techniku.


Obecný program zážitku

  • Poznávání bojových sportů pěkně zblízka může začít. Nebojte, že byste hned dostali rukavice a šli si zabouchat. Nejdřív se rozhýbete a seznámíte se s technikou úderů i jak na sebe jednotlivé údery napojovat. Během 60minutového tréninku zjistíte, co ve vás dřímá. Pořádná dřina zaručena! Bez dobré fyzičky to proto nepůjde. Ale nebojte, nemusíte mít kondici jako profík. Trénink proběhne podle vaší chuti a možností.

adrop

Datum: 

07.08.2023 - 30.06.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

3 325,00 Kč