Popular categories

Sold

Pozorování hvězd z hvězdárny

Který romantik někdy nezkusil sbalit ženu na pozorování hvězd? Ale ruku na srdce, kdo to skutečně umí? Dopřejte mu netradiční zážitek, po kterém ho obloha bude fascinovat ještě více.
Pozorování oblohy velkým dalekohledem je skvělý zážitek pro každého chlapáka, který se rád naučí něco nového. Nebude to však jen o pozorování, ale seznámí se i s technikou a principem fungování tohoto fascinujícího stroje.


Obecný program zážitku

  • Nezapomenutelné pozorování hvězd je romantický zážitek, na který váš chlapák jen tak nezapomene. Obloha totiž nabízí mnohem více než jen Malý a Velký Vůz. Při této zkušenosti si rozšíří obzory a stane se z něho skutečný pozorovatel hvězd. Program trvá zhruba dvě hodiny, během kterých se naučí pracovat s technikou či si procvičí názvy souhvězdí.
  • Na závěr obdrží brožurku – Základní průvodce noční oblohou. Nabyté vědomosti si tak může opakovat denně. Zážitek je možné uskutečnit v přírodě Jizerských hor či na hvězdárně v Turnově v jedné až pěti osobách. Pro zamilované je tu romantická varianta pro dvě osoby. V ceně je i láhev Prosecca a miska jahod.

adrop

 

Datum: 

03.08.2021 - 31.12.2021

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

3 000,00 Kč