Chcete si užít nezapomenutelný gastronomický zážitek v centru Prahy? Zaskočte na polední menu do vyhlášené restaurace Talíř na Praze 1. Těšte se na tradiční českou kuchyni se špetkou moderních mezinárodních vlivů.
U polévky i hlavního chodu máte na výběr hned ze 2 variant, aby na své přišli masožrouti i vegetariáni. Ať už zvolíte, jak chcete, můžete mít jistotu, že suroviny jsou maximálně čerstvé a pořízené od malých lokálních farmářů. V ceně je pak sklenička domácí limonády a čepované plzničky.
Cena poledního menu v restauraci Talíř zahrnuje:
Polévku: Kulajda s lesními houbami, bramborami a vajíčkem, koprový olej; nebo kuřecí vývar s trhaným kuřecím masem, celestýnské nudle a zahradní zelenina Julienne
Hlavní chod: Svíčková na smetaně z holštýnského skotu, karlovarský knedlík, brusinky a citronová kůra; nebo tarhoňové rizoto s cherry rajčaty, chřestem a tofu
Nápoje: 0,3 l domácí limonády, 0,3 l piva Pilsner Urquell
adrop