Popular categories

Pobyt pro 2 v konopných lázních na Šumavě

Jak by se vám líbilo zarelaxovat si v panenské přírodě Šumavy a u toho si užívat procedury v konopných lázních? To vše vás čeká při pobytu v městském hotelu Bobík. Nachází se ve Volarech, ze kterých je to kousek do CHKO a NP Šumava i za rozmanitými památkami.
Během pobytu se můžete těšit na výborné snídaně i večeře a samozřejmě také na lázeňské procedury, při kterých si bezvadně odpočinete. Je libo konopnou koupel, zábal nebo masáž? Podle vybrané varianty si můžete užít všechno dohromady a k tomu ještě další procedury navrch.
A proč si vybrat konopné lázně? Kromě toho, že si odpočinete a vyčistíte hlavu, pomáhá konopí léčit celou řadu kožních problémů od lupénky přes ekzémy po akné. Ale nebojte, procedury jsou příjemné, i když vás nic z toho netrápí. Těšit se můžete na hebkou pokožku a pořádný oddech.


V městském hotelu Bobík s konopnými lázněmi máte na výběr hned ze tří pobytových balíčků. Vyberte si, jak dlouho si chcete zarelaxovat, i jaké procedury byste si rádi vyzkoušeli.

  • Pobyt pro dva s all-inclusive a lázeňskými procedurami nabízí dvě noci v komfortním pokoji, snídaně, večeře a neomezenou konzumaci zdejšího piva, vína nebo domácích limonád. Těšit se můžete také na hodinový pobyt v bazénu, suchou masážní vanu, konopno-rašelinový zábal a lymfodrenáž.
  • Nevšední relax ve všední dny nabízí ubytování pro dva na dvě noci v termínech od září do června. Kromě snídaní a večeří se můžete těšit na konopný zábal, konopnou koupel a masáž.
  • Týdenní pobyt v konopných lázních potěší ubytováním pro dva na šest nocí, snídaněmi, večeřemi a řadou lázeňských procedur od konopné koupele a vibrosauny přes suchou masážní vanu až po konopný zábal a masáž.

adrop

Datum: 

23.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

5 790,00 Kč