Popular categories

Pobyt pro 2 v hotelu Bobík na Šumavě

Vydejte se na Šumavu a užijte si panenskou přírodu, město Volary, kterému se přezdívá dřevěné srdce Evropy, a komfortní ubytování v hotelu Bobík, kde na vás čekají lahodné snídaně a večeře.
Podle zvolené varianty se pak také můžete těšit na all-inclusive nápoje včetně rozlévaného červeného a bílého vína nebo volarského piva. Stres a každodenní starosti tu nemají místo.
Díky atraktivní poloze ubytování to máte jen pár kroků do CHKO a NP Šumava, které lákají k pěším výletům. V zimě se můžete vydat na sjezdovky, v létě pak na koupačku do lipenského jezera nebo na cyklovýlet po nekonečných cyklostezkách. A že vás to táhne za památkami? V tom případě nevynechte klášter Zlatá Koruna, nebo se vydejte do proslulého Českého Krumlova nebo Hluboké nad Vltavou.

  • Váš pobyt na Šumavě začíná v městském hotelu Bobík ve Volarech. Na výběr máte z ubytování na jednu noc s polopenzí nebo z pobytu na dvě noci. Kromě snídaní a večeří vás čekají také all-inclusive nápoje včetně zdejšího volarského piva a rozlévaného vína. U pobytu na dvě noci vás také potěší 30% sleva na veškeré procedury v Konopných lázních a hodinový vstup do městského bazénu.
  • Záleží na vás, jestli si chcete hodit nohy nahoru na hotelu a dobít baterky odpočinkem, nebo raději po snídani vyrazíte do přírody či za památkami a vrátíte se až na večeři. V obou případech se můžete těšit na komfort a příjemné prostředí.

adrop

Datum: 

23.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 200,00 Kč