Popular categories

Pivní lázně ve SPA BEERLAND

Vyzkoušejte originální lázeňskou proceduru, která je založena na použití výhradně přírodních surovin, materiálů a staročeských léčitelských postupů. PIVNÍ LÁZEŇ – probíhá v ručně vyrobených, tisíci litrových, vířivých kádích z Dubu Královského „Royal Oak“ a je založena na koupeli v přírodních extraktech, z kterých se vaří české pivo Krušovice® – vybrané odrůdy chmele, pivovarské kvasnice a slad. Vysoký obsah chmelových silic přispívá k celkové vitalizaci a uvolňování kožních pórů. Pivovarské kvasnice pak díky vysokému obsahu vitamínu B a aktivním enzymům působí blahodárně na regeneraci pokožky. Díky této jedinečné kombinaci přírodních ingrediencí a magického působení dubu královského, který byl odjakživa symbolem dlouhověkosti a odolnosti, dochází během koupele k povzbuzení látkové výměny, vyplavení škodlivých látek z těla, uvolnění vnitřního i vnějšího napětí, únavy a stresu, a tím k dokonalému duševnímu i tělesnému odpočinku.


Průběh:

  • po příchodu na místo konání předáte svůj zážitkový poukaz a poté si už můžete dopřát příjemný odpočinek v pivních lázních. Po koupeli následuje ODPOČINEK NA LŮŽKU Z PRAVÉ PŠENIČNÉ SLÁMY, která podpoří vstřebání veškerých vitamínů a extraktů z koupele. Během odpočinku si budete moci vychutnat čerstvý DOMÁCÍ PIVNÍ CHLÉB. U odpočinkového lůžka Vám bude dělat společnost plápolající krb.

Balíček obsahuje:

  • privátní hodinovou relaxaci v pivních lázních, relaxaci v originálních, ručně vyrobených, tisícilitrových dubových kádích, NEOMEZENOU KONZUMACI světlého i tmavého piva Krušovice®, odpočinek na lůžku Z PRAVÉ PŠENIČNÉ SLÁMY u tepla krbu, vychutnání si čerstvého DOMÁCÍHO PIVNÍHO CHLEBU.

allegria

Datum: 

26.02.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 629,00 Kč