Dopřejte si se svou drahou polovičkou degustační menu o 5 skvělých chodech. Za gurmánskými zážitky vás zve HIT restaurant. Ve dvou si tu dáte dva druhy předkrmu, houbový krém nebo mrkvovou polévku a pak přijde na řadu zlatý hřeb večera – hovězí brisket nebo grilovaná chobotnice. A co by to bylo za degustační menu bez dezertu? Vychutnáte si ostružinový parfait.
- Předkrm:
- 2× hovězí carpaccio s lanýžovou majonézou (à 50 g), rukolou a parmazánovými chipsy, crostini
- 2× foie gras s kapkou bílého vína a mandlemi (à 50 g), marinovaný fenykl v pomerančích, zázvoru a badyánu, fíkový muffin
- Polévka:
- 2× houbový krém s liškami (à 0,2 l)
- Hlavní chod:
- 2× hovězí brisket (à 130 g) s dýňovým pyré, granolou, bramborovým fondantem a omáčkou z konfitovaného česneku
- Dezert:
- 2× ostružinový parfait (à 40 g) s vanilkovým zabaione a čokoládovým lanýžem
HIT restaurant
Hradecká 775/115, Hradec Králové, 500 11