Vyprodáno
Za chutnou autentickou řeckou kuchyní naštěstí nemusíte cestovat až do Řecka, ale můžete si ji dopřát v dejvické restauraci Kavala. Zde pro vás kuchař připraví tradiční dvouchodové menu pro 2 osoby, které zahrnuje 5 druhů předkrmů a hlavní chod, jenž sestává ze tří druhů masa a příloh.
Řecká klasika: 5 předkrmů, 3 druhy masa a přílohy
- předkrmový talíř
- lilkový tatarák 50 g
- tzatziki 50 g
- taramas/kaviárová pomazánka 50 g
- smažené krétské papričky 110 g
- řecká řepa s fetou a ořechy 100 g
- pita chléb, 2 ks, 160 g
- masová mísa
- kuřecí suvlaki (špízy) 160 g
- jehněčí kebab 150 g
- hovězí biftečky 150 g
- přílohy
- domácí hranolky 200 g
- pečené brambůrky grenaille 150 g
- čerstvý salátek maruli 200 g