Vyprodáno
Středomořská kuchyně se prý směla jíst jenom ve středu. Všem ale chutnala natolik, že se postupně mohla jíst i v pondělí a ve čtvrtek a dnes si ji můžete vychutnávat kdykoli na ni dostanete chuť
Nejlépe ale uděláte, když si zajdete do restaurace Dai Marinai, kde vědí o středomořské kuchyni své.
- Předkrm a salát
- 1× grilované papriky plněné balkánským sýrem zalité balsamicem (220 g)
- 1× šopský salát z rajčat, paprik, okurek a cibule s balkánským sýrem a olivovým olejem (150g)
- Hlavní jídlo
- Pasta s uzeným lososem, smetanou, olivovým olejem, rajčátky, česnekem a petrželí (330 g)
- nebo
- Pasta s biftekem a houbami, bílým vínem, parmazánem na tymiánu a másle (330 g)
- Dezert
- 2× Panna cotta – lahodný smetanový dezert s ovocem