Popular categories

Sold

Online kurz vaření s šéfkuchařem – italská kuchyně

Do Itálie se pravděpodobně ještě nějakou chvilku nepodíváme. To neznamená, že si nemůžete dopřát nejlepší italské jídlo. Kde jinde si vychutnat tento gastronomický zážitek než v pohodlí vašeho doma? Během online kurzu vaření se proměníte v šéfkuchaře své vlastní italské restaurace. Povede vás kuchař Ondřej Molina, který pracoval hned v několika michelinských restauracích po celém světě. Tento sympaťák ochotně odpoví na všechny vaše dotazy, a ještě vás naučí uvařit výborné tříchodové menu. Óóóó, tohle bude gastro dovolená přímo ve vaší kuchyni!


Obecný program zážitku

  • Nebojte, nemusíte chodit nikam daleko. Stačí do své kuchyně. Na počítači, tabletu nebo mobilu si pustíte živý stream a hurá na to. A jaké italské recepty si společně uvaříte?
  • Zuppa Toscana – zapomeňte na rajskou polévku ze školní jídelny, tohle bude úplně jiná liga. Tuto rajčatovou polévku si budete chtít dělat znovu a znovu.
  • Těstoviny Carbonara – ruku na srdce, kolikrát jste doma uvařili pravé italské domácí těstoviny? Teď se to naučíte. Italský ráj na talíři korunuje krémová omáčka carbonara.
  • Pasticiotti – a sladká tečka na závěr! Pokud vám tento název nic neříká, nezoufejte. Jedná se o tradiční italské košíčky, plněné skvostným žloutkovým krémem.
  • Kurz je živě streamovaný ale součástí ceny jsou také unikátní předtočená videa, ve kterých jsou detailně zachyceny komplikovanější části receptu. Vyhraďte si přibližně 3 hodiny. Kompletní seznam surovin včas dostanete, ať stihnete v klidu nakoupit.
  • Nemusíte se bát, že vás na kurzu bude jako na Mácháči toto léto. Je určený maximálně pro 6 lidí, takže Ondra stihne zodpovědět všechny vaše všetečné otázky.

adrop

Datum: 

28.11.2022 - 31.12.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 210,00 Kč