Grilování masa na jehle, tedy španělskou metodu churrasco parádně ovládají kuchaři restaurace Vistagrill. Ochutnávat budete jak speciality z hovězího masa, tak třeba kuřecí křídla, delikátní vepřovou panenku nebo zvěřinu. Maso doplní variace chutney a dresinků i pořádná porce příloh a zeleniny. Závěrem si vychutnáte zmrzlinový dezert.
4× maso na jehle
- 100 g krůtích srdíček
- 100 g kuřecího Teriyaki
- 100 g vepřové panenky ve slaninové košilce
- 100 g hovězího masa pikaňa (květová špička)
- 3× chutney a dresinky
- Cibulové chutney
- Rajčatová pikantní salsa
- Bylinkovo-česneková omáčka
- Přílohy
- 2× pečená brambora v alobalu (slanina, cibulka)
- 150 g zeleninového salátu – mix trhaných salátů a zeleniny, domácí pesto, zálivka
- Pečivo
- 2× dezert
- Zmrzlinové Vertigo (2 kopečky vanilkové zmrzliny, horká čokoláda, šlehačka)