Popular categories

Sold

Manuál pro moderního chlapa – kurz otcovství

Tátovské KNOW-HOW
Máš se stát tátou a máš plnou hlavu otázek? Je úplně normální, že nemáš páru co tě čeká. Je pravda, že co se týká přípravy na rodičovství, myslí se u nás ještě pořád mnohem více na ženy a ty mají k dispozici celou hromadu kurzů, lekcí, asistentek a dul. Ale neměj strach! Dostaneš manuál pro moderního chlapa a v jednom z mála kurzů otcovství v Čechách a na Slovensku tě připraví na roli pořádného táty od A až do Z. Kurz je veden mužem pro muže a zakládá si na pohodovém prostředí.
Co všechno se dozvíš?
Jak se chovat v období těhotenství partnerky
I čekat se dá líp! S tvou partnerkou se děje spousta fyzických i psychických změn. Dozvíš se, jak se v tom všem vyznat, jak můžeš partnerce pomoci, na jaké prohlídky u lékaře bys měl jít s ní a zkrátka, jak si to všechno užít.
Co dělat při porodu
Jak poznám, že už to začalo? Můžu jet do porodnice 180 km v hodině? Mám jít k porodu? Co tam mám dělat?
Jak přežít šestinedělí
Nový človíček vám oběma obrátí život naruby. Toto období bývá pro partnerský vztah nejnáročnější. Ale žádnou paniku! Dostaneš tipy jak vyjít vstříc partnerce, miminku i sobě.
Mnoho dalších praktických triků od přebalování až po noční vstávání
Kurz otcovství – manuál pro moderního chlapa proběhne v jednom víkendovém dni. Za jeden den budeš vědět všechno podstatné o tom, jak vstoupit do role táty tou správnou nohou!


Průběh zážitku:

  • V první hodině proberete fázi těhotenství - jak správně čekat. Druhou hodinu vás čeká porod. Ve třetí hodině proběhne kurz přežití šestinědělí a ve čtvrté hodině se rovnou vrhnete na praxi - přebalování, krmení, utěšování, koupání, bezpečné zvedání a uchopování, oblékání, ukládání dítěte do autosedačky a oblíbené s.o.s. noční vstávání. Pátá hodina je věnovaná vašim dotazům a případnému pilování nových dovedností.

Zážitek obsahuje:

  • 5 hodin kurzu
  • Veškerý materiál a rekvizity (umělá miminka, lahvičky, plenky apod.)
  • Podrobné otcovské know-how

Praha

Datum: 

14.07.2022 - 16.05.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

999,00 Kč