Když člověk vaří pod vedením profíků, ovládne triky, které se jinde naučit nedají. Přijďte si je osvojit také na některý z kurzů Gastro Studia Amkor.
Středomořská kuchyně
- Suroviny na vaření
- Nápoje (drink na uvítanou, káva, voda, čaj, vybraná vína)
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termo obal na odnos pokrmů
- Certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat:
- Zucchini ripieni (Itálie) – zapečené mladé cukety se sýrem Parmigiano Reggiano
- Salát Niçoise (Francie) – tradiční salát s tuňákem, vejci a brambory
- Polévka Gaspacho (Španělsko)
- Souvlaki (Řecko) s pita chlebem a marinovaným feta sýrem
- Pastel de nata (Portugalsko) – košíčky z listového těsta se žloutkovým krémem