Popular categories

Kurz vaření francouzské kuchyně

Sladká mousse au chocolade, vláčný quiche Lorraine, poctivé ratatouille - komu by se z tohoto lahodného francouzského jídla nesbíhaly sliny. Kurz francouzské kuchyně je naprosto skvělý dárek pro každého gurmána, který si občas také něco uvaří. Naučí se připravovat lahodné a voňavé pokrmy dřív, než stačíte říct crème brûlée! Pod vedením zkušeného šéfkuchaře obdarovaný zvládne připravit kompletní francouzské menu. V hrnci to bude bublat, z trouby vonět, masíčko bude křehké a šťavnaté… Tradiční francouzské speciality se v kurzu naučí připravovat chutně a jednoduše!
A které kurzy vaření budou následovat po Francii? Stačí si vybrat z naší nabídky, je jich tam ještě spousta.


Obecný program zážitku

  • Hledáte zážitek, ten pravý zážitek pro Vašeho pravého? Anebo třeba dárek pro tátu? Nebo kamaráda... ať už je to pro jakéhokoli muže z vašeho okolí, v každém případě bude nadšený. Pokud je to milovník vaření, gurmán nebo jenom velký jedlík, jak se na chlapa patří, je toto dárek přímo pro něj!
  • V našem tříhodinovém programu se pánové naučí, jak připravovat třeba kuře na víně s bylinkami, lososový tataráček nebo pravou francouzskou cibulačku. Nebude chybět ani proslavený crème brûlée, po kterém se budou každému ještě dlouho sbíhat sliny.
  • Na kurzu bude možné si zaplatit vlastní nealkoholické i jemně alkoholické drinky, a netřeba snad dodat, že všechna jídla se budou také náležitě ochutnávat, takže můžete očekávat jeho příjezd doplněný příjemným úsměvem z naplněného břicha.

adrop.cz

Datum: 

03.04.2024 - 31.12.2024

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

2 990,00 Kč