Vyprodáno
Nahlédněte pod pokličku indické kuchyně, naučte se vařit základní recepty a dosáhněte skrz jídlo zdraví, spokojenosti a harmonie. Jak na to vám odhalí Kurz kultury vaření základních receptů indické kuchyně, který vede David Hornof.
Úvodní kurz kultury vaření s večeří: indická kuchyně, jóga & ajurvéda.
- Co se bude vařit a jíst?
- Přepuštěné máslo ghí: základ všeho, elixír života.
- Pražená sladká krupice halva: proč je důležité jíst sladké a mastné jako první.
- Kořeněné hlavní jídlo sabdží: důležitost organické zeleniny a koření.
- Kičerí: výživná luštěninovo-rýžová pochoutka nastolující a vyvažující trávení.
- Naučíte se, jak podpořit trávení za pomoci vybraných cvičení.
- Dozvíte se, jak vařit, aby jídlo podpořilo zdraví a životní radost.
- Kurzy se vypisují s cílem hlubokého zážitku, jsou navrženy jen pro 2 až 4 kurzisty v jednom termínu.