Přijďte nakouknout pod pokličku indonéské kuchyni a poznejte ji i se všemi jejími tajemnými chutěmi. Odhalte kouzla orientu a zúčastněte se kurzu vaření od Café Buddha, který se koná v moderní restauraci Pru 58.
Během až 2,5 hodin připravíte tříchodové menu tvořené tradičními indonéskými pokrmy, jako je Soto Ayam, Balinese Summer Roll nebo Nasi Goreng. A jak se říká – co si uvaříte, to si také sníte. Díky kurzu tak poznáte nové suroviny, které příště provoní třeba i vaši kuchyni. Chybět nebude dokonce ani příprava asijské překapávané kávy, jež si vás získá svým silným aroma.
Kurz indonéské kuchyně podle šéfkuchaře Štěpána Návrata a jeho asijské babičky „Laky“
Délka: 2 až 2,5 hodiny (příprava tříchodového menu + konzumace)
Kurz pro 1 osobu
Co budete připravovat:
Soto Ayam – kurkuma, vejce, kokosové mléko, čili olej, koriandr, vejce, brambor
Balinese Summer Roll – závitek, kuře, kokosové mléko, arašídy, cassava, koriandr, mango
Nasi Goreng – sambal manis, vaječná omeleta, krevety
Robusta Coffee – aromatická asijská překapávaná káva s kondenzovaným mlékem
Café Buddha
Tusarova 857/58, Praha - Holešovice, 170 00