Popular categories

Sold

Kreativní prohlídka sklárny Moser

Zveme Vás na kreativní prohlídku sklárny Moser, během které se zblízka seznámíte s unikátními sklářskými řemesly, potkáte se tváří v tvář se sklářskými mistry, kteří dlouhá léta vkládají své nadání, rukopis i píli do každého křišťálového produktu. Přijďte nahlédnout za oponu a podívat se, jak vznikají slavné křišťálové produkty krok za krokem. VIP okruh zahrnuje návštěvu formárny, sklářské hutě, kontroly kvality, brusírny, malířské či rytecké dílny. Na závěr prohlídky Vás pod dohledem mistra rytce zasvětíme do rytecké práce a na vlastní kůži si vyzkoušíte toto krásné řemeslo. Vaši ryteckou prvotinu (rytý monogram, srdíčko či pro Vás důležité datum) si odnesete jako památku na návštěvu sklárny.


Průběh

  • Po příchodu na recepci Návštěvnického centra Moser (po předchozí rezervaci) předložíte svůj zážitkový poukaz. Následně s průvodkyní absolvujete rozšířenou prohlídku – tzv. VIP prohlídku sklárny a navštívíte sklářské muzeum a provozy: huť, formárna, kontrola kvality, brusírna, malírna, rytecká dílna. V rytecké dílně si za asistence rytce vyzkoušíte jednoduchý rytý motiv na sklenku, kterou si odnese na památku.

Balíček obsahuje

  • Prohlídku sklárny Moser pro 1 osobu zahrnující provozy huť, malírna, rytecká dílna, brusírna, formárna, kontrola kvality a sklářské muzeum.
  • V rytecké dílně si vyryjete jednoduchý motiv na sklenku, kterou obdržíte jako dárek.

allegria

Datum: 

23.12.2022 - 31.12.2023

Kraj: 

Kategorie: 

Částka: 

1 900,00 Kč