Toto jsou dnešní nejlepší nabídky. Denně procházíme stovky obchodů a hledáme jen to, co se skutečně vyplatí. Pokud jste našli nabídku, která zde není, přidejte ji sem a sdílejte ji s námi!

Knihy pro děti a mládež

Pokud patříte k těm, co rádi svým dětem kupují knihy, tak tohle je rozhodně akce určená přesně pro vás. Albatrosmedia zlevnil všechny tituly z kategorie pro děti a mládež o 50 % (ze svých původních cen).

Jako každý výprodej, i nyní jsme srovnávali výhodnost akce na desítkách knih a s radostí můžeme nákup doporučit. Ceny všech námi zkontrolovaných titulů jsou jednoznačně nejlevnější (v porovnání s ostatními online prodejci knih).

Slevy se dotkly více než 200 titulů, mezi kterými můžete najít pohádky, vzdělávací knihy, romány, slovníky, leporela, příběhy a mnohé další. Je skutečně z čeho vybírat.

Pro nedůvěřivé z vás raději ceny srovnáváme, takže jeden příklad na Žofce z úvodní fotografie:

V tomto výprodeji vás kniha vyjde na 115 Kč, druhý nejlevnější prodejce ji má za 157 Kč, koupit online ji ovšem můžete i za 229 Kč (viz. cenové srovnání Heureka)

Pokud váš nákup přesáhne 1000 Kč, tak dopravné máte zdarma.

---

Máme pro vás i slevové kódy do Albatrosu (které s touto akcí nejdou kombinovat, ale pokud byste nakonec vybrali knihu třeba pro sebe, nezapomeňte některý z nich použít.

 

Datum: 

27.01.2016 - 03.02.2016

Kategorie: 

Částka: 

0,00 Kč