Není kachna jako kachna: zatímco novinářská moc užitku nepřinese, tu pečenou vám každý zbaští s chutí na posezení.
Ale že v restauraci a penzionu Garnet na vás bude čekat pečená kachna – to není žádná kachna. A těšte se, ta konfitovaná bude mít masíčko jak z marcipánu: naložili ji totiž do sádla a pekli pro vás 12 hodin. K pečínce dostanete i 2 druhy knedlíků se zelím (také 2 druhy) a hostinu začnete kachním vývarem.
¼ kachny (1 porce)
- ¼ konfitované kachny (naložená v sádle a pomalu pečená 12 hodin)
- Polévka: 0,33 l kachního vývaru s celestýnskými nudlemi a zeleninou
- 2 knedlíky „koule“ (karlovarský, bramborový)
- 250 g zelí (dva druhy: červené s brusinkami, kysané bílé)